Učilište Piramida znanja organizira edukaciju za „Internet marketing i brendiranje“ u suradnji s Razvojnim centrom Ličko-senjske županije


Učilište Piramida znanja organizira novu edukaciju koja je u 100%-tnom iznosu polaznicima financirana od strane Hrvatskog zavoda za zapošljavanje. Riječ je o vaučerima kojima HZZ pokriva kompletno osposobljavanje i mikrokvalifikaciju, a program se provodi i u suradnji s Razvojnim centrom Ličko-senjske županije u Gospiću.

 

HZZ tako pokriva cjelokupan iznos edukacije za „Internet marketing i brendiranje“ u iznosu od 4.105,00 kuna svakom polazniku, a potrebno se prijaviti i ispuniti obrazac.

 

Učilište Piramida znanja, s predavačima iz Prilika Grupe, marketinške agencije koja je proteklih godina radila na brojnim projektima s područja Ličko-senjske županije, organizira program obrazovanja smjera „Internetski marketing i brendiranje“, a troškovi polaznicima u pokriveni.

 

Polaznici će u 225 sati predavanja i praktične nastave, proći sve bitne elemente online marketinga i brendiranja. Program će se većinom održavati na daljinu u realnom vremenu (remote), a jedini uvjet za upis je cjelovita kvalifikacija na razini 4.2. (završena četverogodišnja srednja škola).

 

Kompetencije koje polaznici programom stječu su:

  1. razlikovati specifičnosti kanala digitalnog marketinga
  2. odrediti pravilnu društvenu mrežu ovisno o proizvodu i/ili usluzi
  3. pripremiti ključnu informaciju u obliku sažete vijesti koju treba objaviti i/ili dijeliti
  4. izraditi oglas u skladu s različitim kanalima digitalnog marketinga
  5. pratiti učinak oglašavanja
  6. stvoriti uvid u poziciju konkurentskih proizvoda/usluga u odnosu na vlastite proizvode/usluge
  7. pisano i usmeno komunicirati slijedeći poslovne standarde u pisanoj i usmenoj komunikaciji
  8. voditi pregovore u skladu s poslovnim bontonom i pravilima poslovne komunikacije
  9. samostalno koristiti suvremene informatičke alate za obradu tablica, teksta i prezentacija

 

Program je verificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i upisuje se u E-radnu knjigu.

 

Prijave za prvu grupu u Ličko-senjskoj županiji su otvorene, a možete se prijaviti ili zatražiti dodatne informacije na mail info@uciliste-piramida-znanja.hr ili razvojni.centar@licko-senjska.hr , kao i na Facebook stranici Učilište Piramida znanja ili Razvojnog centra Ličko-senjske županije.

Uncategorized @hr

Comments are disabled.