Strateško poslovno planiranje – sve što trebaš znati o svom poslovnom planu ODGOĐENO ZA LISTOPAD


ODGOĐENO ZA LISTOPAD!

Razvojni centar Ličko – senjske županije u suradnji s Poduzetničkim centrom Zovnica iz Imotskog organizira interaktivnu radionicu o strateškom poslovnom planiranju za sve poduzetnike.

Dana 3.5.2023 u 15.00 sati na adresi Razvojni centar Ličko-senjske županije, Pazariška 36, Gospić I kat saznat ćete sve što trebate znati o izradi poslovnog plana.

Radionicu će voditi direktorica Poduzetničkog centra Zovnica Anamarija Grabovac koja iza sebe ima  više od 350 realiziranih projekata na lokalnom i širem području.

 

‘’Brojne su teme izvor zbunjenosti i sumnje u poduzetništvu. Treba puno upravljačkih znanja i vještina kako biste opstali na današnjem tržištu, za mikro i male poduzetnike edukacija je ključ opstanka. U prvom dijelu radionice govorit ćemo o teorijskom aspektu poslovnog plana i sadržajno opisati što se sve treba analizirati i planirati, a u drugom dijelu će poduzetnici izrađivati svoj jednogodišnji poslovni plan i odmah dobiti komentare na napisano.˝- istaknula je Anamarija Grabovac.

Na radionici ćete analizirati svoje poslovanje i to:

  1. Motivi za poduzetništvo
  2. Djelatnost i resursi
  3. Kome prodajete
  4. Gdje prodajete
  5. Po kojoj cijeni prodajete
  6. Koliko trošite
  7. Koliko zarađujete

 

Ova radionica je organizira kao dio projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – BOND 2 u svrhu  standardizacije usluga poslovnog savjetovanja. Naime, Bond okuplja poduzetničke potporne institucije iz cijele Hrvatske s ciljem da svi hrvatski poduzetnici i oni koji to tek žele postati mogu dobiti jednako kvalitetnu uslugu poslovnog savjetovanja u svakom dijelu Hrvatske. Među njima je i Razvojni centar Ličko – senjske županije, stoga poduzetnici u Lici imaju jednaku priliku kao oni u urbanim centrima dobiti sve informacije za rast svog poslovanja.

Više detalja o poslovanju Poduzetničkog centra Zovnica možete pronaći na njihovim društvenim mrežama:

https://www.facebook.com/PCZovnica

https://www.instagram.com/o.svom.poslu/

 

Uncategorized @hr

Comments are disabled.