Radionica Povećanje prodaje za male poduzetnike 16.05.2023 u Otočcu


Poštovani,

Razvoji centar Ličko-senjske županije u suradnji s Obrt Intellego, za edukacije i savjetovanje organizira radionicu Povećanje prodaje za male poduzetnike. 

Datum održavanja radionice: 16.05.2023 (Utorak), 11:00-15:00 h, HGK  ŽK Otočac, Kralja Zvonimira 16, Otočac,

Obavezne prijave na:  https://forms.gle/UwiQLiZEJZnktPxQ9

Teme koje ćemo obrađivati:

Marketing mix
 Marketing strategija
 Definiranje misije i vizije poduzeća
 Analiza tržišta
 Analiza konkurencije / Benchmarking
 Targetiranje ključnih kupaca
 Što i od koga kupci kupuju?
 Strategije povećanja prodaje
 Osnove brendiranja
 Povoljni marketing kanali / gerila marketing
 Vrste kupaca vs Vrste prodavača
 Kako održati dobar prodajni sastanak  predstavljanje / elementi uspješne pripreme
 Vještina pregovaranja  vježba

Kome je namijenjeno:

 Poduzetnicima koji žele učvrstiti svoje poslovanje

–   Poduzetnicima koji žele povećati svoje prodajne rezultate

 Osobama koje su na početku svog poduzetničkog puta i žele imati pozitivno poslovanje od samog početka

Predavačica Kristina Androlić Krenula je kao suradnik u uredu u manjoj tvrtki u Zagrebu, sedam godina je radila u Poslovnom sustavu Vindija u odjelima prodaje, marketing i izvoza, zatim voditelj prodaje u tvrtki za generalnu avijaciju te više od četiri godine direktorica Radio Varaždina. Radeći za druge naučila je mnogo i stekla dragocjeno iskustvo posebno o kriznom managementu te 2014. godine odlučila svoje znanje i iskustvo pretočiti u vlastitu poduzetničku priču. Prilikom otvaranja tvrtke koristila je poticaje za samozapošljavanje pri HZZ-u i većinu uložila u obrazovanje tj. stjecanje licence Voditelja pripreme i provedbe EU projekata. Upravo u tom području danas djeluje. Redovno provodi edukacije iz područja pripreme i provedbe EU fondova, poslovnog planiranja, optimizacije poslovanja te kriznog menadžmenta u vlastitoj organizaciji na području cijele Hrvatske, zatim inhouse i edukacije za novoosnovana poduzeća. Pruža usluge savjetovanja, svakom klijentu pristupa se jedinstveno i prilagođava specifičnostima njegova poslovanja. Nakon objektivnog uvida u problematiku, postavljaju se mjerljivi ciljevi, rokovi, vrijednost ulaganja, odabire prikladan poziv, natječaj, izrađuje projektna prijava za sredstva EU fondova. Dosad je ostvarila preko 200 bespovratnih potpora za njezine klijente iz različitih djelatnosti.  2018. godine pokrenula je portal www.mentorica.biz  kako bi poduzetničke teme približila svima koje iste zanimaju.

Ova radionica je organizira kao dio projekta Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) – BOND 2 u svrhu  standardizacije usluga poslovnog savjetovanja. Naime, Bond okuplja poduzetničke potporne institucije iz cijele Hrvatske s ciljem da svi hrvatski poduzetnici i oni koji to tek žele postati mogu dobiti jednako kvalitetnu uslugu poslovnog savjetovanja u svakom dijelu Hrvatske. Među njima je i Razvojni centar Ličko – senjske županije, stoga poduzetnici u Lici imaju jednaku priliku kao oni u urbanim centrima dobiti sve informacije za rast svog poslovanja.

Comments are disabled.