POZIV – Proizvođačima džemova, pekmeza i voćnih namaza za sudjelovanjem na drugom Senzorskom ocjenjivanju džemova, pekmeza i voćnih namaza


Ličko-senjska županija i Razvojni centar Ličko-senjske županije  pozivaju proizvođače džemova, pekmeza i voćnih namaza na sudjelovanje u drugom Senzorskom ocjenjivanju džemova, pekmeza i voćnih namaza s područja Ličko-senjske županije i drugih brdsko-planinskih područja Republike Hrvatske koje će se ove godine održati u okviru godišnje manifestacije „Jesen u Lici“.

Jesen u Lici održati će se od 29.09.-01.10.2023. godine u gradu Gospiću na Trgu Stjepana Radića.

Senzorsko ocjenjivanje džemova, pekmeza i voćnih namaza obavit će Razvojni centar Ličko-senjske županije, a postupak ocjenjivanja obuhvaća analizu suhe tvari, ph vrijednost i organoleptičko (senzorsko) ispitivanje. Rezultati ocjenjivanja bit će uručeni drugog dana održavanja manifestacije kao i dodjela ocjena tj. 30.09.2023. godine u prijepodnevnim satima.

Zainteresirani proizvođači džemova, pekmeza i voćnih namaza pozivaju se da uzorke dostave u dvije staklene težine 450g najkasnije do 04. rujna 2023. godine na adresu Razvojnog centra Ličko-senjske županije u Gospiću, Pazariška ulica 36, 53000 Gospić.

Za dodatne informacije molimo kontaktirajte gđu. Valentinu Zdunić, prehrambeni tehnolog u Razvojnom centru Ličko-senjske županije (kontakt telefon: 095 357 5739) ili putem e-maila: valentina.butorac@licko-senjska.hr.

 

Veselimo se odazivu na II. senzorsko ocjenjivanje džemova, pekemza i voćnih namaza

Uncategorized @hr

Comments are disabled.