POZIV PODUZETNICIMA S PODRUČJA LIČKO-SENJSKE ŽUPANIJE ZA BESPLATAN NASTUP NA VIROEXPO 2023


I ove godine već tradicionalno u Virovitici se održava sajamska manifestacija  VIROEXPO – međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede koji predstavlja jedan od najuspješnijih sajmova u Republici Hrvatskoj i svake godine iskazuje svoj rast kako po broju izlagača i zemalja sudionica, tako i po broju posjetitelja. Sajam godišnje okuplja oko 460 izlagača iz RH i inozemstva, a godišnje ga posjeti oko 32.000 posjetitelja.

 

Na ovogodišnjem sajmu u veljači županija partner biti će Ličko-senjska županija, dok je zemlja partner Bosna i Hercegovina.

 

Organizatori sajamske manifestacije Viroexpo su Virovitičko – podravska županija, Grad Virovitica, Hrvatska gospodarska komora županijska komora Virovitica, Hrvatska obrtnička komora Virovitičko – podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko – podravske županije.

 

VIROEXPO 2023. godine održati će se u Virovitici od 17.– 19. veljače 2023. godine.

 

Zbog ograničene veličine sajamskog prostora kojim Ličko-senjska županija raspolaže, a koji će za izlagače s područja županije biti besplatan, ovim putem pozivamo sve poduzetnike s područja Ličko-senjske županije koji žele izložiti svoje proizvode na VIROEXPO 2023, da se žurno, a najkasnije do 20. siječnja 2023. godine prijave kod Upravnog odjela za gospodarstvo, pomorsko dobro i promet Ličko-senjske županije putem maila: gospodarstvo@licko-senjska.hr ili telefonom na broj: 053/588-248 radi dogovora o nastupu na sajmu VIROEXPO 2023.

 

Istovremeno ističemo da je sukladno Programu poticanja razvoja malog gospodarstva Ličko-senjske županije od 2022. do 2025. godine, župan Ličko-senjske županije objavio Javni natječaj za dodjelu potpora male vrijednosti za sufinanciranje troškova marketinških aktivnosti poduzetnika i aktivnosti promidžbe poduzetništva u 2023. godini, putem kojega će se poduzetnicima koji izlažu na sajmovima osigurati bespovratna potpora za sufinanciranje troškova nastupa na sajmu (prijevoz, smještaj i drugi pripadajući troškovi) u iznosu od 50% ili do 395 EUR. Javni natječaj objavljen je na web stranici Ličko-senjske županije.

 

Ličko-senjska županija

Uncategorized @hr

Comments are disabled.