Dvodnevna radionica za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima 10.-11. studenog 2022 Razvojnom centru Ličko-senjske županije


Hrvatska gorska služba spašavanja (HGSS) i Hrvatska gospodarska komora (HGK) u partnerstvu s Razvojnim centrom Ličko-senjske županije provode dvodnevnu radionicu za organizatore turističkih aktivnosti na nepristupačnim područjima.

 

Sve tvrtke/obrti i ostale pravne i fizičke osobe koje pružaju turističke usluge aktivnog i pustolovnog turizma moraju angažirati ili imati zaposlenu osobu s odgovarajućim domaćim ili stranim uvjerenjem, odnosno certifikatom kojim se utvrđuje sposobnost i razina vještine obavljanja pojedine aktivnosti. Uvjerenje koje se dobiva završetkom ove edukacije jedno je od priznatih uvjerenja/certifikata za obavljanje aktivnosti s popisa aktivnosti koje se smatraju turističkim uslugama aktivnog i pustolovnog turizma. Cjeloviti popis usluga aktivnog i pustolovnog turizma, popis odgovarajućih uvjerenja odnosno certifikata i drugih uvjeta možete pronaći na službenim stranicama Sektora za turizam HGK.

 

Edukacija će se održati u Gospiću 10. i 11. studenog, u Razvojnom centru Ličko-senjske županije, Pazariška ulica 36. Registracija polaznika počinje u 9:00 sati, a početak edukacije je predviđen u 09:30 sati.

 

Cijena za tvrtke koje plaćaju članarinu HGK je 150,00 kuna (19.91 EUR) po polazniku, dok je za tvrtke koje ne plaćaju članarinu HGK, obrte i druge nečlanice HGK cijena 300,00 kuna (39.82 EUR) po polazniku. Cijena uključuje cjelodnevni program predavanja u trajanju od dva dana, završnu provjeru znanja te dobivanje potvrde o pohađanju.

 

Na edukaciju se možete prijaviti klikom na poveznicu: Edukacija GOSPIĆ, 10. i 11. studeni (četvrtak i petak)  Ako iz vaše organizacije (tvrtke) na edukaciju dolazi više zaposlenika, molimo da prilikom prijave u Napomenu upišete imena i prezimena vaših zaposlenika.

 

Da biste pristupili linku prijave morate biti registrirani na platformu Digitalna komora. Upute za registraciju na Digitalnu komoru možete pogledati na YouTubeu u ovom VIDEU.

 

Uncategorized @hr

Comments are disabled.