Radionica Kako izraditi svoj LinkedIn profil i poslovnu stranicu za rast vašeg poslovanja?


Poštovani,

Razvoji centar Ličko-senjske županije u suradnji s Prilika Grupom organizira radionicu Kako izraditi svoj LinkedIn profil i poslovnu stranicu za rast vašeg poslovanja?

Datum održavanja radionice: 04.04.2023 (Utorak), 12:00-15:00 h, Razvojni centar Ličko-senjske županije, Pazariška 36, Gospić I kat.

Obavezne prijave na:  https://forms.gle/Ty9iiNBtT7xXTvKS7

 

Ako želite unaprijediti vaše poslovanje, vaš LinkedIn profil i stranica su mogući ključni alati u svijetu društvenih mreža. Napravite privlačan profil koji predstavlja vaše znanje, vještine i iskustvo, te na taj način privucite nove klijente i suradnike. Na predavanju ćete naučiti:

 

  1. Kako kreirati profil koji se ističe i privući pažnju poslodavaca, klijenata ili partnera
  2. Kako iskoristiti LinkedIn za povezivanje sa stručnjacima iz vaše industrije i uspostavljanje novih poslovnih veza
  3. Kako koristiti alate i značajke na LinkedIn-u kako bi se prikazale vaše vještine i iskustvo
  4. Kako objavljivati sadržaj na LinkedIn-u koji će poboljšati vidljivost vašeg profila i povećati vašu reputaciju
  5. Kako koristiti LinkedIn stranicu kao marketinški alat za promociju vašeg poslovanja i povećanje prodaje
  6. Kako pratiti uspjeh vašeg LinkedIn profila i stranice i analizirati vaše aktivnosti na mreži.

 

Radionicu će voditi Ante Fumić, stručnjak za digitalni marketing i vlasnik Prilika Grupe. Iza njega su tisuće sati predavanja o marketingu i brendiranju (individualnih i grupnih), a također i više tisuća marketinških kampanji. Njegove kampanje dosegnule su više desetaka milijuna ljudi putem raznih platformi poput Facebooka, Instagrama, Google Adsa, medija, newslettera,… a oglašavao je u Nizozemskoj, Njemačkoj, Americi, Sjevernoj Makedoniji, Albaniji, Srbiji, Austriji, Švicarskoj,… i drugim zemljama. U Lici je autor mnogih kreativnih rješenja za više desetaka klijenata tijekom proteklih desetak godina.

Fumić vodi edukacije Internetski marketing i brendiranje na Učilištu Piramida znanja, a na LinkedInu je od 2012. godine. Danas koristi LinkedIn Premium account, i to primarno zbog širenja na druga tržišta. Upoznati će Vas s mogućnostima ove poslovne društvene mreže, te pokazati pozitivne primjere, kao i kako ih slijediti.

https://www.linkedin.com/in/afumic/

https://prilika.group/

Comments are disabled.